Cavom is de volledige en hoogwaardige maaltijd voor uw hond

Cavom brengt en houdt uw hond in topconditie. Cavom bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding. Het bijvoeren van vitaminen is daarom niet nodig. Cavom bevat puur vlees, geen onnodige schadelijke kleur-, reuk- en smaakstoffen.

VDM Diervoederfabriek BV heeft bewust gekozen voor geperste brokken. In de meest zuivere vorm, zonder gebruik te maken van toevoegingen van stoom bij het persen. D.w.z. door de keuze van grondstoffen, de samenstelling ervan, de voorbereiding, het toevoegen van vloeistoffen, het aanmaken en toedienen van zelfontwikkelde premixen, en het persen van dit homogene mengsel, komt men tot een uitgebalanceerd kwalitatief hoogwaardig voer. Door de gekozen manier van persen is gestreefd naar een harde, slijtvaste korrel, die qua structuur open, enigszins poreus is, waardoor de geur van de bestanddelen beter vrij komt.

Geperste brokken hebben diverse voordelen:

  • Tijdens het fabriceren wordt er minder energie verbruikt en is daardoor minder belastend voor het milieu.
  • Grondstoffen behouden hun waarde omdat tijdens het persproces de brokken ruim onder de 100 ºC blijven.
  • Vitaminen, mineralen en overige ingrediënten blijven hierdoor volledig intact. Geperste brokken belasten de maag minder en bovendien is de vertering van de brokken beter doordat de brokken veel sneller in de maag oplossen.

Wij laten u de keus uit een serie natuurlijke hondenvoeders:

Op onze website staan analyses van de verschillende Cavom producten:

Cavom compleet, Cavom compleet pup/junior, Cavom compleet senior, Cavom compleet light en Cavom compleet lam & rijst zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 5 en 20 kg. Cavom compleet midi is verkrijgbaar in verpakkingen van 2 en 10 kg. Cavom compleet diner is verkrijgbaar in een verpakking van 10 kg.    

Ook in de winter Cavom

In ons dierenpension voeren wij uitsluitend Cavom. Door de grote variatie aan producten die Cavom levert hebben wij voor elke hond altijd het juiste voer in huis. Ook honden met een allergie reageren heel goed op de natuurlijke voeding. Onze klanten zijn altijd tevreden hoe hun hond eruit ziet na een verblijf bij ons. Vaak adviseren wij onze klanten dan ook om ook over te stappen op natuurlijke voeding van Cavom. 

Ingrid, hondenliefhebster