Hoeveel Cavom heeft mijn hond nodig?

Een algemeen antwoord op deze vraag is moeilijk te geven. De benodigde hoeveelheid hangt onder andere af van de leeftijd, het ras en de activiteit van uw hond. Te vaak wordt vergeten dat lichaamsbeweging onmisbaar is voor de algehele ontwikkeling en gezondheid van uw hond. De beste methode is nog altijd uw hond op zicht te voeren en zo nodig de hoeveelheid aan te passen (zie ook voedingstabel op de verpakking). Verdeel deze hoeveelheid over meerdere maaltijden per dag.

Algemeen geldt:

Een gebruikshond heeft meer voer nodig dan een huishond. Jonge opgroeiende honden en drachtige teven hebben meer voer nodig dan normaal, te verdelen over meerdere maaltijden per dag. Een hond van een klein ras heeft per kg. lichaamsgewicht meer voer nodig dan een hond van een groot ras.

Omdat wij in Cavom alleen puur vlees verwerken en geen synthetische kleur-, reuk- en smaakstoffen lusten alle honden het graag. Overvoer uw hond niet maar geef hem zoveel dat hij nog eetlust overhoudt.

Let op!

  • Zorg steeds voor vers drinkwater. Niet te koud!
  • Indien u overgaat op Cavom, doe dit dan geleidelijk over een periode van ca. 4 dagen.
  • Cavom is een volledige voeding voor uw hond.

Ook in de winter Cavom

In ons dierenpension voeren wij uitsluitend Cavom. Door de grote variatie aan producten die Cavom levert hebben wij voor elke hond altijd het juiste voer in huis. Ook honden met een allergie reageren heel goed op de natuurlijke voeding. Onze klanten zijn altijd tevreden hoe hun hond eruit ziet na een verblijf bij ons. Vaak adviseren wij onze klanten dan ook om ook over te stappen op natuurlijke voeding van Cavom. 

Ingrid, hondenliefhebster